Kežual podaci o firmi:

Ivan Petrović PR Kežual
PIB: 112617943

Instagram: Kežual Garderoba
Email: info@kezual.rs

 

Adresa butika: Maršala Birjuzova 53a, Beograd

Telefon u butiku: 011/7751928

Kontakt forma:

Napraviti porudžbinu je vrlo jednostavno. Nakon klika na izabrani proizvod, odabirete svoju veličinu i označite opciju „Dodaj u korpu“.
Nakon odabira svih proizvoda, do vaše porudžbine možete doći klikom na stavku „Korpa“ koja se nalazi u gornjem desnom uglu web stranice.Nakon što kliknete na korpu, videćete rezime porudžbine. Tada ćete u sledećem koraku odabrati željeni način plaćanja i transporta.

Poslednji korak u izradi porudžbine je upisivanje adrese za obračun i dostavu i svih drugih podataka potrebnih za njeno dovršavanje. Ako ste već registrovani kod nas, dovoljno je da se prijavite i svi vaši podaci će se automatski popuniti.
Klikom na stavku “Naručiti” kreiraće se porudžbina, dobićete e-mail sa potvrdom o njenom izvršenju i možete očekivati svoju pošiljku.

Nije potrebno da se registrujete kod nas da biste kreirali porudžbinu.

Međutim, registracija ima brojne prednosti, kao što su praćenje statusa trenutne porudžbine, unapred popunjeni podaci prilikom kreiranja nove porudžbine ili mogućnost prijema najnovijih informacija.

Pri odabiru prave veličine, pomoći će vam naše tabele veličina, koje su navedene za svaki proizvod. Ili nas možete pitati putem e-pošte ili na društvenim mrežama, iskusno osoblje će vam pomoći pri izboru veličine.

Do trenutka dok vaša porudžbina nije poslata na adresu, u njoj je moguće promeniti sledeće podatke: adresu za obračun, adresu za isporuku, e-mail, telefonski broj. Istovremeno, u ovom stanju je moguće otkazati proizvode ili celokupnu porudžbinu.

Ako ste zainteresovani za dopunu ili zamenu robe u Vašoj porudžbini, kontaktirajte našu korisničku podršku e-poštom na info@kežual.rs, na društvenim mrežama ili telefonom na 0616174653.Rado ćemo vam pružiti informacije o tome da li je i dalje moguće izmeniti Vašu porudžbinu.

Moguće je, s tim da tada postoji mogućnost dužeg čekanja da stigne.

Otkazivanje porudžbine je moguće. Zahtev za otkazivanje možete nam poslati e-poštom na info@kežual.rs, na društvenim mrežama kezual_garderoba ili telefonom na 0616174653.

Porudžbinu placate pouzećem – gotovinom kuriru prilikom isporuke robe ili karticom putem našeg sajta.

Ako niste dobili potvrdu o kreiranoj porudžbini, može se dogoditi da ste prilikom popunjavanja pogrešno uneli svoju adresu e-pošte. Druga mogućnost je da se poruka može klasifikovati kao neželjena pošta ili oglašavanje. Molimo vas da ove stavke proverite u spam folderu.

Ako i dalje ne možete pronaći potvrdu porudžbine, budite slobodni i kontaktirajte našu korisničku podršku e-poštom na info@kežual.rs, na društvenim mrežama  ili telefonom na 0616174653. Rado ćemo vam ponovo poslati potvrdu vaše porudžbine.

Nema problema, nemojte se ustručavati da kontaktirate našu službu za korisnike e-poštom na info@kežual.rs, gde ćemo vam rado odgovoriti na sva pitanja i rešiti sve zahteve.

Vreme isporuke je različito za različite proizvode. Artikli koji su odmah dostupni i nalaze se na stanju šaljemo u roku od 24 sata od kreiranja porudžbine. Vreme čekanja za artikle koji se poručuju je 15-20 dana, u zavisnosti od vrste proizvoda.

Vašu porudžbinu dostavlja kurir na adresu koju ste naveli.

Ukoliko vam ne odgovara veličina, kroj ili kako vam stoji, možete vratiti poručeni artikal.
Javite nam se putem e-pošte na info@kežual.rs, na društvenim mrežama  ili telefonom na 0616174653. Rado ćemo vam izaći u susret, i objasniti kako da vratite poručeni artikal.

Neodgovarajuću robu možete nam poslati u roku od 14 kalendarskih dana od prijema paketa.

Možete da dobijete novac nazad, ili drugu veličinu tog artikla koji vam ne odgovara.