weekend offender

Weekend Offender

Osnivači su Sam i Rhidian, njih dvojica su brend započeli iz hobija a preraslo je u jedan od vodećih britanskih kežual brendova. Njihova zamisao je bila da naprave brend koji će biti namenjen za mladju populaciju, ali nakon pojavljivanja u par filmova brend biva prihvaćen i kod znatno starije publike.

Peaceful Hooligan

Peaceful Hooligan

Peaceful Hooligan je britanski brend koji se jako brzo proslavio zbog svojih interesantnih motiva i specifičnog logotipa ptičice koja ne nosi grančicu već žicu. „Miroljubivi Huligan“ je brend u kome ćete sigurno biti primećeni gde god da se pojavite. Pogledajte naš Peaceful Hooligan katalog.

terrace cult

Terrace Cult

Krst sa „stopalima“ poznat i kao „patee“ je oznaka koju su monarhisti širom sveta prikazivali na kraljevskim krunama. Najpoznatija kruna sa ovim simbolom na svetu je nosila kraljica Elizabeta iz britanske kraljevske porodice. Kruna je simbol pobede, legitimiteta, časti i kroz istoriju je poštovana. Pogledaj Terrace Cult katalog.

Stone Island

Stone Island

Stone Island je italijanski brend garderobe koji je stvorio poznati dizajner Massimo Osti 1982. godine, inspiraciju za ime brenda je dobio čitajući romane Josepha Conrada u kojima se često pominju reči „kamen“ i „ostrvo“.
Spada u najpoznatije casual brendove na svetu, a ono što ovaj brend čini autentičnim je viseći bedž sa logotipom brenda koji se najčešće nalazi na levoj ruci. Pogledaj Stone Island